Lateral Thinking - FUN INVENTORS

Invent the fun in you share it with others.

Tuesday, 20 November 2012

Lateral Thinking



Lateral Thinking 

This puzzle is called Lateral Thinking... Just Check This Out!!!!



Scroll down slowly and be honest to yourself.





           man

1.    ------------

           board















Ans. = man overboard







          stand

2.   ------------

            i











 Ans. = I understand



OK?.... Got the drift? Let's try a few now and see how you fair?







3. /r/e/a/d/i/n/g/











Ans. = reading between the lines







4.    r

     road

       a

       d











 Ans. = cross road







5.   cycle

       cycle

       cycle











Ans. = tricycle







            0

6.    ------------

           M.D.

          Ph.D.











Ans. = two degrees below zero







          knee

7.   ------------

          light











Ans. = neon light (knee-on-light)







                ground

8.         ---------------

     feet feet feet feet feet feet













Ans. = six feet underground





9.      he's / himself













Ans. = he's by himself





10.     ecnalg













Ans. = backward glance





11. death ..... life













Ans. = life after death





12.  THINK













Ans. think big !!







And the last one is real fundoo............





13.    ababaaabbbbaaaabbbbababaabbaaabbbb....









Ans. long time no 'C' (see)

No comments:

Post a comment

Comment here...