Most stupid questions people usually ask in obvious situations - FUN INVENTORS

Invent the fun in you share it with others.

Friday, 26 October 2012

Most stupid questions people usually ask in obvious situations



Most stupid questions people usually ask in obvious situations

1. At the movies: When you meet acquaintances/friends...
Stupid Question:-
Hey, what are you doing here?
Answer:-
Dont u know, I sell tickets in black over here..


2. In the bus: A heavy lady wearing pointed high-heeled shoes steps on
your feet...
Stupid Question:-
Sorry, did that hurt?
Answer:-
No, not at all, I'm on local anesthesia.....why don't you try again.


3. At a funeral: One of the teary-eyed people ask...
Stupid Question:-
Why, why him, of all people.
Answer:-
Why? Would it rather have been you?


4. At a restaurant: When you ask the waiter
Stupid Question:-
Is ! the "Butter Paneer Masala" dish good??
Answer:-
No, its terrible and made of adulterated cement.


5. At a family get-together: When some distant aunt meets you after
years...
Stupid Question:-
Munna, Chickoo, you've become so big.
Answer:-
Well you haven't particularly shrunk yourself.


6. When you get woken up at midnight by a phone call...
Stupid Question:-
Sorry. were you sleeping?
Answer:-
No. I was doing research on whether the Zulu tribes in Africa marry or
not. You thought I was sleeping..............


7. When you see a friend/colleague with evidently shorter hair...

Stupid Question:-
Hey have you had a haircut?
Answer:-
No, its autumn and I'm shedding......


8.At the dentist when he's sticking pointed objects in your mouth...
Stupid Question:-
Tell me if it hurts?
Answer:-
No it wont. It will just bleed.


9.You are smoking a cigarette and a cute woman asks...
Stupid Question:-
Oh, so you smoke.
Answer:-
Gosh, it's a miracle .......it was a piece of chalk and now it's in
flames!!! XD :P :P


No comments:

Post a comment

Comment here...